Stokke Tripp Trapp Accessoires

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

Tripp Trapp newborn set

Baby's leren door te modelleren; kijken, luisteren en nadoen van het gedrag dat ze om zich heen zien. Door uw baby naast u aan de eettafel te plaatsen, helpt dit bij het ontwikkelen van vaardigheden. Het is veel gemakkelijker voor baby's om goede motorische vaardigheden te ontwikkelen als ze goed zitten, en de knusse newbornset zal je baby op tafelhoogte brengen, zodat ze kunnen communiceren met de rest van het gezin.

"De Tripp Trapp Newborn Set is een geniaal accessoire dat je pasgeboren baby vanaf de eerste dag naar de tafel brengt, het middelpunt van het huis." voegt Leo eraan toe. "De newbornset kan eenvoudig op de Tripp Trapp worden geklikt, zodat je baby op tafelhoogte kan zitten en kan genieten van oogcontact en interactie tijdens gezinsmaaltijden."

De newborn set is te gebruiken tot 6 maanden.

tripp trapp newborn set

Tripp Trapp babyset

Het accessoire voor de volgende fase is de Baby Set, ontworpen om baby's van zes maanden en ouder aan tafel te laten zitten. Net als de set voor pasgeborenen kan hij gemakkelijk op de stoel worden geklikt, zonder dat er gereedschap nodig is. De babyset is geschikt voor baby's die zonder hulp kunnen zitten en biedt zij- en rugsteun, terwijl het vijfpuntsharnas van de set kronkelige baby's veilig en zittend houdt. De Baby Set bevat ook verlengde glijders om te voorkomen dat de stoel achterover kantelt.

Tripp Trapp dienblad

Het Tripp Trapp Dienblad is geweldig voor baby's die aan het spenen zijn en is ontworpen om precies op uw tafel te passen, zodat uw baby het hart van het gezin blijft. Te gebruiken in combinatie met de Babyset.