Oral B Pro 2500

Geplaatst op 14-10-2021

Categorie: Electronica

Enthousiast over de Oral B Pro 2 2500 en op zoek naar een mooie aanbieding? Je betaalt online de laagste prijs, net als voor de Oral B Genius en de andere modellen bij ons in het assortiment.

De Pro 2 2500 is een professionele tandenborstel, voorzien van Cross Action. Dat betekent dat je jouw gebit extra diep kunt reinigen, zowel tussen de tanden als langs de tandvleesrand. Daarnaast heb je de beschikking over een poetsdruksensor, die voor je in de gaten houdt of je niet te hard poetst.

Dankzij de dubbele timer van de Oral B Pro 2500 krijg je een seintje wanneer het tijd is om het volgende gebied te poetsen. Bovendien krijg je een andere melding op het moment dat de twee minuten erop zitten, waardoor je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Oral-B Pro 2500 Cross Action

Bestel de Oral B Pro 2 2500 met Cross Action en weet op die manier zeker dat je potets als een pro. Het is niet voor niets de belangrijke aanbeveling van tandartsen, waarmee je tandplak op een effectieve manier kunt verwijderen. De borstelharen zijn schuin geplaatst op de borstel. Het grote voordeel daarvan is dat ze makkelijker diep tussen de tanden kunnen komen. Bovendien maak je hiermee de tandvleesrand veel beter schoon, om het tandvlees gezond te houden.

Oral B Cross Action Pro 2500

Zoek je naar een Oral B met Cross Action? De Pro 2500 is dan een uitstekende keuze. Je krijgt er bovendien een reisetui bij, om de elektrische tandenborstel thuis netjes op te bergen en om die makkelijk met je mee te nemen als je erop uit trekt.

Oral B Pro 2500 Cross Action

De Oral B Pro 2 2500 biedt verschillende poetsstanden. Wil je wat zachter poetsen om jouw tandvlees te ontzien of er speciaal voor zorgen dat je verkleuringen van jouw tanden tegen kunt gaan? Je stelt zelf eenvoudig de stand in die je wilt. Op die manier zorg je voor een intense reiniging of een zachte behandeling, afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt. Jij hebt de volledige controle, terwijl de elektrische tandenborstel op een professionele manier voor je poetst.

Oral B Pro 2500 Pink

Zoek je een Oral B Pro 2500 aanbieding of ben je juist op zoek naar een bijzonder model? Wij zijn jouw specialist in Oral B, zelfs als je zoekt naar een Pro 2 2500 in Pink of in Black. Ga voor roze of voor zwart en bestel daarmee jouw unieke elektrische tandenborstel. Een mooie keuze voor in de badkamer, waarmee je poetst als een pro. Bestel de Oral B Pro 2 2500 online, dan gaan wij er mee aan de slag en sta jij er binnenkort jouw tanden als een echte tandarts mee te poetsen.